Σχολή Αυτοδυτών

Διδάσκουν οι Εκπαιδευτές Ν. Τζανουδάκης & Συνεργάτες  3* CMAS, PADI, ANDI.

ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ

Με 28 χρόνια πρωτοπορίας , εμπειρίας , επιτυχιών και χιλιάδων αποφοίτων αυτοδυτών και εκπαιδευτών η σχολή προσφέρει πιστοποιήσεις PADI, ANDI σε όλα τα επίπεδα και εξειδικευμένα συστήματα Mixed Air, NITROX, όπως και πιστοποιήσεις σε ναυαγοσωστικές μεθόδους για την διάσωση ζωής-πληροφορίες κάντε ‘κλικ’ στο EMERGENCY FIRST RESPONSE.

Η σχολή λειτουργεί όλο τον χρόνο με μαθήματα σε μικρές ομάδες και υπάρχει αρχικά δυνατότητα μαθημάτων σε κοντινό ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ και στην συνεχεία σε κοντινά πανέμορφα σημεία στην Αττική. Η Σχολή διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο μεταφορικό όχημα, για να μεταφέρει όλο τον εξοπλισμό για τις κατάδυσεις.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ

1.0 EN 14153-1 ”Supervised Diver” – Basic Diver – Δύτης υπο Επίβλεψη
2,0 ΕΝ 14153-2 ”Autonomus Diver” – 1* Δύτης – Level 2 – Open Water
3.0 (coming soon) 2* Δϋτης – Advanced O.W. and RESCUE DIVER
Πρώτες Βοήθειες – DAN.- EFR – Dive Medic. Διαχείρηση Ο2 DAN, Μαθήματα πρώτων βοηθειών για δύτες και μή που δεν απαιτείται o ενδιαφερόμενος να γνωρίζει κατάδυση.
4,0 EN 14153-3 ”Dive Leader” – 3* Δύτης, Συνοδός Κατάδυσης – Level 3 – Dive Master.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ   (Instructor Levels)

5.0 EN 14413-1 ”Scuba Instructor Level 1” – ΒΟΗΘΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ – Assistant Instructor.
6.0 EN 14413-2 ”Scuba Instructor Level 2” –ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ 1* Αστέρι.- Open Water (O.W.) INSTRUCTOR.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ σε ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ στις Καταδύσεις (Specialties)

NITROX Basic, NITROX Advanced & Technical Diving.
Νυκτερινή Κατάδυση, Ναυαγιοκατάδυση, Ανέλκυση, Προσανατολισμός- Navigation, Tεχνικός Εξοπλισμού- Equipment Specialist, Underwater Naturalist, Σπηλαιοδιείσδυση και άλλα πολλά.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 30′ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ & ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ ( που καταλήγει στον κόμβο ΣΕΦ και σε απόσταση λιγότερο απο 1000 μέτρα )ΦΤΑΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗN ΚΑΣΤΕΛΛΑ πόνω απο το Μικρολίμανο και τον ΝΟΕ ( Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος) και το Δημοτικό Κολυμβητήριο στην ακτή Βοτσαλάκια.